Nikola Nikić u novoj ulozi!

Više nije trener Bratstva

Nikola Nikić u novoj ulozi!

Admin Čaušević

Nikola Nikić u novoj sezoni Prve lige FBiH neće biti trener Brastva iz Gračanice.

Nikić će ostati u federalnom prvoligašu, ali će imati drugu funkciju, tačnije bit će sportski direktor Bratstva.

Legendarni fudbaler je Bratstvo vodio u posljednje tri godine te su njegove ekipe pružale sasvim dobre partije, a igru su pratili i dobri rezultati.

Nikića će na klupi naslijediti Nusret Muslimović koji je ranije bio trener Brastva, u međuvremenu je sjedio na klupi Jedinstva iz Brčkog te TOŠK-a.

Da Nikić neće ostati na poziji šefa stručnog štaba Brastva moglo se naslutiti u posljednjem kolu prošle sezone kada su Gračanlije izgubile od Simm Baua sa ubjedljivih 0:4.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U međuvremenu je došlo i do igačkih promjena. Ekipu je nakon dugo godina napustio Moussa Diabang koji karijeru natavlja u Lokomotivi iz Miričine.

Inače, nova sezona počinje 14. i 15. augusta. Bratstvo će već u prvom kolu imati težak zadatak jer gostuje ekipi Simm Baua.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi