8

Komentari (8)

2323
Pojacanja...hahahahahab.Ninkovic pojacanje..majkp mila pa u Srbiji niko ga nije apominjao a slobodan 3.mjeseca...al ovde sto ne valja u Srbiji pojacanje..zato nam je PL jadna i zalosna.....
krems_krems12
Oni su davno doveli svoja pojacanja. Kriminalca Vicu Zeljkovica, nogometni savez BiH i sudijsku organizaciju. Kada prodje njihov zulum vidimo se u 1. Ligi RS-a.
bk123
dve jaka pojačanja nema šta...da su valjali dosad bi imali klub,a ne slobodni igrači a skoro 9 mjesec
magistar
Borac mi nekako djeluje kao najozbiljniji za titulu, rastu iz meča u meč, prebrodili su početnu krizu, a uskoro se vraćaju i na domaći teren
krems_krems12
Obzirom koliko i kako mjenjaju domacinstva, kad se vrate na gradski stadion Banja Luka igrat ce 6 domacoh utakmica za redom. Sve skontana politika i davno procitana.
Ljacmu1
Zrinja je prejak, jedino se eventualno Tuzla može umiješati, ali teško…
King_Kenny
@magistar ...uz sudjenje kakvo imaju definitivno najveci favoriti...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.