Na neslavan način se oprostio od Borca, sada napravio transfer i igrat će protiv Sarajeva u Evropi

Nikola Ninković ima novi klub

Na neslavan način se oprostio od Borca, sada napravio transfer i igrat će protiv Sarajeva u Evropi · Zvanično

Eldar Ganibegović, foto: Dino Kurbegović

Nikola Ninković se prije nekoliko dana na zaista neslavan, blago rečeno, način oprostio od banjalučkog Borca. Sada ima novi klub i ponovo će na suprotnoj strani imati jedan bh. klub i to u Evropi.

Srbijanski krilni fudbaler, Nikola Ninković, prethodnu sezonu igrao je u dresu banjalučkog Borca nakon što je stigao iz Proletera.

Prije nekoliko dana bivši prvak Bosne i Hercegovine se oprostio od Ninkovića objavom na Instagramu, a Ninković se ponio zaista nedolično i na neslavan način se oprostio od ovog bh. kluba.

Naime, jedan navijač Borca je u odjeljku komentara omalovažio njegov učinak i učinak Mrkaića od kojeg se Borac u istoj objavi oprostio, a Ninković mu je odgovorio vrlo prosto i opsovao majku i sestru.

Nije mnogo vremena prošlo i ovaj fudbaler ima novi klub. U pitanju je gruzijski Torpedo Kutaisi.

Oglasi

Administratori profila Torpedo Kutaisija na društvenim mrežama očigledno su na godišnjem odmoru, pa nisu zvanično objavili da je Ninković stigao, no on će u narednoj sezoni nositi dres ovog kluba.

Neće dugo proći, a ponovo će se vratiti u Bosnu i Hercegovinu. Vidjet ćemo da li će debitovati već 13. jula protiv FK Sarajevo, a sedam dana kasnije doći će na Koševo u revanš utakmici prvog pretkola Konferencijske lige.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Ninković je inače dijete Partizana, a igrao je još za Chievo, Genou, Empoli, Ascoli, Bresciju i Proleter.

U mlađim selekcijama Srbije nastupio je 14 puta i postigao sedam pogodaka, no nikada nije dobio šansu za debi u A selekciji Orlova. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Cuj igrat hahaah mislite klupu grijat
0 0
user1676149552
Cekamo te da ti majku iz****mo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi