Hrvatska u finišu prijelaznog roka dobija drugog najskupljeg igrača u svojoj historiji

Veliki transfer na pomolu

Hrvatska u finišu prijelaznog roka dobija drugog najskupljeg igrača u svojoj historiji

Admin Čaušević

Do kraja prijelaznog roka su ostala dva dana te se očekuju nekoliko zvučnih transfera. 

Hrvatska bi vrlo lako mogla dobiti svog najskupljeg fudbalera od nezavinosti zemlje. U pitanju je Nikola Vlašić.

Vlašić je već neko vrijeme među najboljim igračima ruskog prvenstva te pruža sjajne partije u dresu CSKA što mu je donijelo status redovnog reprezentativca.

Ovaj 23-godišnjak bi se u posljednjim satim prijelaznog roka mogao vratiti u Englesku gdje je već nosio dres Evertona, ali nije bio toliko uspješan.

Vlašića želi West Ham, a klub iz Londona je za odličnog ofanzivnog veznjaka pripremio čak 30 miliona eura što bi Moskovljani trebali prihvatiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Hrvatski reprezentativac je tokom cijelog ljeta bio na meti Milana, međutim čini se da će na kraju presuditi novac i bolja ponuda popularnih Čekičara.

Inače, najskuplji hrvatski fudbaler je Mateo Kovačić kojeg je Chelsea 2019. godine prilikom prelaska iz Reala platio 50 miliona eura.

Top Komentari

DadiG
Uzmi neke lijekove Čauševiću. Je li najskuplji ili drugi najskuplji?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi