Milan poslao novu ponudu za Nikolu Vlašića

Hrvat sve bliže San Siru

Milan poslao novu ponudu za Nikolu Vlašića

E. Škorić

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić mogao bi karijeru umjesto u Rusiji, nastaviti u Italiji.

Za ponajboljeg hrvatskog igrača na Euru i jednog od najboljih igrača ruskog šampionata u prošloj sezoni zanima se Milan i Rossoneri su krenuli u operaciju njegovog dovođenja, kako bi nadomjestio mjesto koje je ostalo upražnjeno odlaskom Hakana Calhanoglua.

Ruski novinar Artur Petrosjan je danas na Twitteru objavio da je transfer pred realizacijom te da bi ga Milan trebao platiti 25 miliona eura, plus bonuse.

Mnogi su objavili da je transfer skoro pa gotova stvar, ali ruska televizija Match TV ima nove informacije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, Milan bi da posudi Vlašića na jednu sezonu za pet miliona eura, te da u ugovoru postoji klauzula prema kojoj Italijani mogu da otkupe njegov ugovor za 25 miliona eura ako Rossoneri ponovo izbore Ligu prvaka.

23-godišnji Vlašić u CSKA je došao iz Evertona za 15 miliona eura, a za Moskovljane je odigrao 103 meča i ima učinak od 33 gola i 20 asistencija.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Starsan igrac i nosit ce reprezentaciju u iducih deset godina
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi