Nikolić je sjajnim igrama u Mladosti izborio poziv u mladu selekciju BiH, iako po godištu još može nastupati za juniorsku selekciju

Novo lice u mladoj reprezentaciji BiH

Nikolić: Presretan sam što sam dio ove selekcije, nadam se debiju protiv Moldavije

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Svojim igrama u ekipi Mladosti poziv u mladu selekciju zaslužio je i 18-godišnji desni bek Nemanja Nikolić, koji se brzo uklopio sa ostalim igračima.

Ovaj desni bek vrijedno radi na treninzima, gdje pokušava da opravda povjerenje stručnog štaba. On ističe da je presretan zbog poziva, da će pokušati opravdati povjerenje, te da se nada možda i debiju u svom prvom pozivu u mladu selekciju.

"Čast i privilegija mi je što sam dobio poziv selektora Marinovića. Očekuje nas teška utakmica protiv Moldavije, ali dobra atmosfera je u ekipi, tako da ne vjerujem da neće izostati rezultat na otvaranju kvalifikacija. Drago mi je što sam član ove selekcije, odlični su uvjeti u Zenici, već sam bio ovdje s kadetskom i juniorskom reprezentacijom BiH", ističe Nikolić.

Iako debitant, nada se minutaži i protiv Moldavije.

"Kako radiš tako ti se u životu i vraća, napravio sam dosad velike stvari u svojoj karijeri. Nadam se protiv Moldavije debiju, sve je na selektoru, a na meni je da radim, trudim se i opravdam povjerenje", kazao je Nikolić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi