Nikome Nainggolan ne fali kao Hazardu

"Nedostaje mi da igramo karata"

Nikome Nainggolan ne fali kao Hazardu

Edmir Škorić

Thorgan Hazard bi rado volio da je u reprezentaciji Radja Nainggolan, no selektor Robert Martinez se pita.

Martinez ne računa na Nainggolana i veznjak Rome već neko vrijeme nije dio belgijske reprezentacije, koja u subotu od 18 sati gostuje bh. reprezentaciji na Grbavici.

"Ne tako davno nisam bio ni na širem spisku, ali moraš biti strpljiv. Ovdje je sjajna atmosfera, drago mi je što vidim tu i mog brata Edena. Uvijek sam sretan kada smo obojica tu. Volio bih i da igram, ali selektor se pita", kazao je Thorgan Hazard, pa je nastavio:

"Cilj kvalifikacija je već postignut, ali stižemo da ostanemo neporaženi i da osvojimo posljednja dva meča. Nismo uspjeli protiv Grčke slaviti u Briselu za slavlje, ali imamo to priliku nakon utakmice s BiH".

Kazao je da mu nedostaje Radja Nainggolan u reprezentaciji.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Svi znaju Radjine kvalitete, on je sjajan igrač i zbog igara u Romi mislim da zaslužuje mjesto u reprezentaciji. Malo je sramota da nije tu, ali moramo poštovati selektora. Lično, meni nedostaje, s njim uvijek igram karata", dodao je brat Edena Hazarda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi