Ninković: Čestitam Zvijezdi, naivno smo primili golove

Šef struke Sloge Simin Han

Ninković: Čestitam Zvijezdi, naivno smo primili golove

Samir Mlaćo

Sloga je danas na svom stadionu ugostila Zvijezdu te na kraju upisala poraz (1:2). Radilo se o derbiju kola i domaćima su bodovi bili prijeko potrebno, ali su kraj meča dočekali pognutih glava. 

Nakon meča naravno nije mogao biti zadovoljan ni trener Sloge Ratko Ninković, čak naprotiv.

"Utakmica je bila iznimno korektna, jedan pravi derbi. Bilo je šansi sa obje strane, čestitam Zvijezdi na pobjedi. Imali smo svoje šanse, nismo ih realizirali, naivno smo primili oba gola, ali to je sastavni dio nogometa. Nismo realizirali svoje šanse, a imali smo problema sa igračima do 21 godine i sa izmjenama smo probali da riješimo taj problem", kazao je Ninković koji se ne predaje u borbi za prvo mjesto.

"Ima još utakmica, šest bodova je nekada nedostižno, nekada i nije".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu Sloga će u goste Jedinstvu iz Bihaća.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hamid
Nema naivnih golova. Samo postoje naivni igrači i treneri koji se vade takvim izjavama.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti