Bivši bh. reprezentativac čelnicima Saveza: Pa dokle više "stručnjaci"? Što je mnogo, mnogo je!

Oglasio se i Ninoslav Milenković

Bivši bh. reprezentativac čelnicima Saveza: Pa dokle više "stručnjaci"? Što je mnogo, mnogo je!

E. Škorić

Bivši bh. reprezentativac Ninoslav Milenković kritikovao je čelnike Nogometnog saveza BiH.

Odugovlačenje s izborom selektora mnogima je neshvatljiva, a cirkus koji je nastao teško pada i nekadašnjem Zmaju, Ninoslavu Milenkoviću.

“Oni što sebe nazivaju sportskim radnicima, a nisu ni blizu toga, oni što u svojoj kući moraju da pokažu ličnu kartu kako bi ušli unutra, oni koji su u životu greškom samo prošli blizu stadiona, oni koji godinama pričaju samo šta bi trebalo, a ustvari nemaju pojma o tome i rade suprotno, oni čiji su lični interesi ispred interesa budućnosti bh. fudbala, oni što se vječito sakrivaju iza nacionalnog ključa, isti ti trebalo bi da ustanu u stav mirno kad izgovaraju imena ljudi koji su zadužili državu i reprezentaciju predstavljajući je u svijetu najbolje što su mogli. Trebalo bi da im je čast što isti ti uopće razgovaraju sa njima, oni što su pomnožili sa nulom sve istinske legende bh. fudbala koje čitava Evropa i svijet znaju. Pa dokle više “stručnjaci”? Što je mnogo, mnogo je!”, napisao je Milenković.

Top Komentari

Brazuka
vico zeljkovic kriminalac predsjednik sve jasno. Ukucajte na internetu i vidite ko je on
9 0
doctoroffootball
Fudbalere, reprezentativne, dijelite na one koji igraju mudima i srcem, i na one koji dolaze da obidju usput rodbinu i najedu se kolača i igraju kurcem. A Nino je dolazio i igrao srcem i dušom, a nije trebao. ❤
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti