"Cirkus u BiH, pronašli selektora za kojeg nisu glasali"

Makedonci prate razvoj situacije u BiH

"Cirkus u BiH, pronašli selektora za kojeg nisu glasali"

E. Škorić

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH još uvijek nije izabrao selektora.

Održano je nekoliko sjednica posljednjih mjeseci, ali nijednom nije donesena konačna odluka o nasljedniku Dušana Bajevića. Činilo se da će danas biti sve gotovo, ali morat ćemo čekati neku novu sjednicu.

Izbor selektora BiH pomno prate i regionalni mediji, a makedonski portal sport1.mk piše o "cirkusu" koji vlada u BiH.

"Pronašli su selektora iz Bugarske, ali nisu glasali za njega", piše u naslovu spomenutog medija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Čini se da će ovaj cirkus potrajati još malo, mada postoj imogućnost da se sutra održi nova sjednica i da se najzad odabere ko će Zmajeve predvoditi u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Inače, prvi favorit je bugarski stručnjak Petev, ispred Sergeja Barbareza, miljenika domaće javnosti i navijača, velike legende i bivšeg kapitena koji je ipak ostao uskraćen za podršku većeg dijela članova Izvršnog odbora i ostalog rukovodstva Nogometnog saveza BiH.

Top Komentari

GuiliDamou
Kako lazete tako, cuj svi zele Barbareza, ne zele ga svi, ko god je normalan nece dozvoliti da covjek koji nikad nigdje nije bio trener odmah preuzme reprezentaciju, ajde, da uzmemo i da je Barba jucer izasao iz kopacki, i da je jos kao igrac zavrsavao licence pa da preuzme ekipu na takav nacin, ajde... ali ovako, covjek godinama sjedi, ne edukuje se, ne trenira nikoga, ne zivi fudbal uopste... ma dajte ljudi...
7 7
Mowzilla
Drugi nam se smiju, hvala saveze... ☠️?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti