Zmajevi protiv Danske između mečeva s Finskom i Francuskom?

Dogovara se prijateljski susret

Zmajevi protiv Danske između mečeva s Finskom i Francuskom? · Saznajemo

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u martu počinje kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo koje se 2022. godine igra u Kataru.

Zmajevi su neslavno završili ciklus za Evropsko prvenstvo, a naredna šansa za odlazak na veliko takmičenje su kvalifikacije za Mundijal koje počinju već u martu ove godine.

Iako još uvijek nije poznato ko će biti selektor našeg tima raspored utakmica za kvalifikacije je jasan.

Naime, naš tim će kvalifikacije za SP otvoriti 24. marta kada igramo u gostima protiv Finske, dok ćemo potom na domaćem terenu ugostiti selekciju Francuske, a taj meč na programu je 31. januara.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Također, postoji i termin 27. i 28. mart, ali naš tim neće igrati meč kvalifikacija. No, kako stvari stoje Zmajevi će imati utakmicu, ali prijateljskog karaktera.

Neslužbeno, iz Fudbalskog saveza Danske su zainteresovani za utakmicu s Zmajevima u tom terminu, ali još uvijek konačan dogovor oko odigravanja ovog meča nije postignut. Međutim, u narednim danima bi sve trebalo biti poznato.

Top Komentari

eldin996
Dogovara se prijateljska a trenera ni na mapi ?
4 0
Simone1921
Plisaju ko ce poceti utakmicu, zadnji ko ispadne ostaje na klupi
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi