11

Komentari (11)

Mackintosh
Ova fudbalska krsina umislila da njena rijec nesto vrijedi. Jarane, u BiH-reprezentaciju si svojevremeno zaluto, doso si u nju javaslukom, vezama iz "mocnog" Liersa, dok su nam menadzeri krojili spisak, pa je za reprezentaciju igralo tona takvih uhl**** poput tebe da se bolje proda i nabije cijena na transfermarktu. Ti i takvi ko ti su olicenje lopovluka koji je cvjetao u savezu. Reprezentacija nam je postala ozbiljna tek kada je Ciro sjeo na klupu, zvao i birao najbolje, napravio od nas reprezentaciju u kojoj se znao neki red. Da nije bilo Cire ne bi mi ni Brazila vidjeli, Ciro je udario temelje, a Pape samo nastavio. Pokrij se bolan usima Milenkovicu.
roki-rokic
Bravo Nino,Samo kad se sjetim kako ste ti Grujic,Topic ginuli za dres BiH.
doctoroffootball
Fudbalere, reprezentativne, dijelite na one koji igraju mudima i srcem, i na one koji dolaze da obidju usput rodbinu i najedu se kolača i igraju kurcem. A Nino je dolazio i igrao srcem i dušom, a nije trebao. ❤
starmac
NINO je strašan igrač bio,alhg šteta da nije napravio bolju karijeru.Što je najbitnije,uvijek je igrao srcem i davao 120%.NINO je ZMAJ.
Olala
Bajernovac
joj sta je kroz nasu reprezentaciju proslo nekakvih fol fudalera koje niko nije htio sebi a onda su nama valjali ,cast izuzecima koji su se bar trudili u jalovim godinama naseg postojanja,,,al vala bilo je cistih promasaja,,i onda se pitamo ato ne stima kod nas kad od saveza trenera i slicno nista ne ide ka napretku da imamo statut cvrst za buducnost.
Sanska_Prangija
U sve i jednoj repci na svijetu ima promasaja kralju, pogotovo u reprezentacijama
Brazuka
vico zeljkovic kriminalac predsjednik sve jasno. Ukucajte na internetu i vidite ko je on
doctoroffootball
Čovjek je par puta prošao pored stadiona Borca i sjetio se da voli fudbal. ?
rabodimis
Bravo Nino ! Treba da ih prozivaju sa svih strana, mozda se rodi kakva sila jaca od uhlje*a trenutno duboko ukorijenjenih u NFSBIH-a..
zvjezdan10
Nino car legenda AS šmekerčina!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.