"Nisam sretan u Juventusu i to je svima jasno"

Emre Can priznao

"Nisam sretan u Juventusu i to je svima jasno"

E. Čaušević

Njemački fudbaler Emre Can na ljeto 2018. godine stigao je u Juventus kao slobodan igrač iz Liverpoola.

Can nije želio da produži saradnju s klubom s Anfielda i odlučio je da karijeru nastavi u Staroj dami. Ovaj 25-godišnji veznjak potpisao je ugovor do ljeta 2022. godine, ali čini se da se već nalazi na izlaznim vratima kluba.

U dosadašnjem dijelu sezone odigrao je samo 150 minuta u četiri utakmice Serije A. Cana je Maurizio Sarri otpisao još ljetos, ali je on odlučio da ostane i bori se za mjesto u ekipi.

No, plan mu ne ide baš kako je očekivao i ne bi bilo iznenađenje da već u januaru promijeni klub. Can je u razgovoru za njemački Kicker priznao da nije sretan u redovima italijanskog prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Veoma sam ambiciozan momak i uvijek želim da se takmičm na najvećem nivou. Učim u ovim teškom periodu da stvari neće baš uvijek biti kako ste očekivali. Nisam čak bio ni starter ove sezone i naravno da nisam sretan. Ipak, neću dopustiti da me pobijede. Radim maksimalno na svakom treningu i čekam svoju šansu. Povratak u Njemačku? U fudbalu je sve moguće", poručio je Can.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi