"Ništa nije bilo između Lukakua i Brozovića"

De Vrij demantuje italijanske novinare

"Ništa nije bilo između Lukakua i Brozovića"

E. Škorić

Nakon tri pobjede u prva tri kola Serije A, Inter je razočarao u Ligi prvaka, odigravši samo 1:1 sa praškom Slavijom na Giuseppe Meazzi.

Ovaj remi itekako ne odgovara Interu koji u grupi pored autsajdera iz Češke ima Barcelonu i Borussiju Dortmund.

"Kriv sam za ovaj kiks. Nisam najbolje postavio taktiku", kazao je Antonio Conte odmah nakon meča sa Slavijom, koja je napadačkim stilom i snažnim presingom poremetila sve planove italijanskoj momčadi, pa je domaćin tek u 92. minuti došao do gola za 1:1.

Na kraju prvog poluvremena protiv Čeha, prema italijanskim medijima, došlo je do nekih varnica između Marcela Brozovića i Romelua Lukakua. Ipak, njihov saigrač Stefan de Vrij brzo je to demantovao.

"Te stvari koje su napisane nikad se nisu događale u našoj svlačionici. Nema se što reći i ništa za odgovoriti, veselimo se i moramo se usredotočiti na sljedeći meč. Ko god je takvo šta rekao i napisao, nikad nije bio u svlačionici", kazao je holandski stoper.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sljedeći Interov izazov je duel s Milanom na San Siru u okviru 4. kola Serije A.

De Vrij smatra da Milan ima sada jako dobar tim, ali uvjeren je da će Inter nastaviti s pobjedama u prvenstvu Italije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi