Conte ne ide kući nakon remija u Ligi prvaka

Trener Intera se ne miri sa lošom igrom

Conte ne ide kući nakon remija u Ligi prvaka

M. Šljivak

Inter je veoma loše ušao u sezonu Lige prvaka.

Mršavih 1:1 protiv praške Slavije na Meazzi u prvom kolu ne zadovoljava nikog, a pogotovo trenera Antonija Contea.

Ovaj stručnjak nije zadovoljan onim što je njegov tim prikazao protiv Slavije. Veoma je nervozan, a Tuttosport tvrdi kako jučer uopše nije išao kući.

Nakon treninga je ostao u trening-centru. Tamo je prespavao, smirivao je sam sebe, ali sigurno da je za njega bila itekako duga noć, jer jednostavno mora naći prava rješenja za igru svog tima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, ni atmosfera u ekipi nije baš najbolja. Bilo je određenih sukoba unutar tima i vidjet ćemo kako će to utjecati na ostatak sezone.

U prvenstvu je Inter za sada upisao tri pobjede. Međutim, igra je daleko od dobre i teško da sa ovakvim nastupima Nerazzurri mogu očekivati da poremete borbu za titulu između Juventusa i Napolija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi