Ništa novo: Dani Alves promijenio broj na dresu

Iz sezone u sezonu

Ništa novo: Dani Alves promijenio broj na dresu

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a večeras otvaraju novu sezonu Lige prvaka teškim gostovanjem na Anfieldu gdje će igrati protiv Liverpoola.

PSG je prije nekoliko dana zvanično predstavio dresove za Ligu prvaka pod sponzorstvom kompanije Jordan, ali ovi dresovi će biti samo za prodaju, dok će Parižani standardno igrati u Nikeovim dresovima.

Jedan od igrača koji je predstavljao nove dresove bio je Dani Alves koji je zbog povrede koljena već nekoliko mjeseci van terena. Brazilac je u PSG došao prije godinu dana iz Juventusa, a tada je zadužio dres sa brojem 32.

Ipak, na reklami novih dresova se jasno vidi da je Alves odlučio promijeniti broj i da će u narednoj sezoni nositi dres s brojem 13. To nije rijetkost za Brazilca koji je u Barceloni često znao mijenjati brojeve na dresovima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi