PSG ponovo provocira Barcelonu na Twitteru

Iskoristili Piqueovu slavnu rečenicu

PSG ponovo provocira Barcelonu na Twitteru

E. Čaušević
Teme:

PSG je jučer putem društvenih mreža objavio da je mladi igrač ove ekipe Stanley N'Soki produžio saradnju sa prvakom Francuske.

N'Soki je prošao omladinske kategorija francuskog kluba, a za prvi tim Parižana debitovao je u prošloj sezoni u kojoj je upisao tri nastupa. Ovaj 19-godišnji defanzivac je jučer zvanično potpisao novi ugovor s PSG-om do ljeta 2021. godine.

Ipak, ono što je privuklo pažnju javnosti jeste da su u PSG-u još jednom iskoristili priliku da provociraju Barcelonu. U fotografiju N'Sokija iskoristili su i legendarni rečenicu Gerarda Piquea "Se queda" koju je igrač Barce objavio za Neymara dok se još špekulisalo da će preći u PSG.

Neymar na kraju nije ostao u Barceloni kako je to napisao na Twitteru, a PSG često koristi priliku da se prisjeti te situacije. To su uradili i sada objavom da je mladi N'Soki produžio vjernost Parižanima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

ljiljan
pa gdje je prijevod toga sto su napisali
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije