Ništa od dolaska Džeke: Morata sletio u Torino, Juventus mu poželio dobrodošlicu!

Sada je sve jasno

Ništa od dolaska Džeke: Morata sletio u Torino, Juventus mu poželio dobrodošlicu!

E. Oštraković

Iako se danima govorilo kako će Edin Džeko postati novi igrač Juventusa, od toga neće biti ništa.

Nakon što se jučer pojavila informacija da će se Alvaro Morata vratiti u Juventus iz Atletico Madrida, ubrzo je sve postala istina.

Morata je nešto iza ponoći stigao u Torino, gdje ga je dočekala nekolicina navijalča ovog tima kako bi mu priredili dobrodošlicu.

Sve je na svom Twitter profilu objavio i Juventus koji je poželio dobrodošlicu Morati, te je sada jasno da je on njihov novi igrač.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sta sam ja rekao da od transfera nema nista, jer mi je situacija u potpunosti licila na onu prijasnju kad je Dzeko navodno trebo preci u Interu, cim je to pocelo hoce, nece, hoce, nece ja sam odmah rekao da od Dzekinog transfera nema nista, dakle dogodio se déjà vu (dezavu) ili (vec vidjeno) a vidjeno je to jos ranije sa Interom, gdje su oni kriticari koji su mi spominjali korisnicko ime "Nogometas". Meni je stvarno zao Dzeke, Dzeko je jedan od nasih najboljih fudbalera sa prostora BiH, on ovo nije zasluzio, a bogami zao mi i Zelje, Zeljo je racunao da ce nesto zaraditi od Dzekinog transfera, ali nazalost nista.
6 1
Enchy
Žao mi želja... Već u budžet bili uvrstili pare od transfera... ??
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti