Ništa od Hajduka: Darko Todorović karijeru nastavlja u Poljskoj?

Posudba iz Salzburga

Ništa od Hajduka: Darko Todorović karijeru nastavlja u Poljskoj? · Saznajemo

M. Šljivak

Darko Todorović neće nositi dres austrijskog prvaka RB Salbzurga naredne sezone.

Nakon posudbe u dresu njemačkog drugoligaša Holstein Kiela, ovaj 23-godišnjak se vratio u Salzburg, ali nije počeo pripreme sa ovim klubom i bilo je jasno da oni na njega ne računaju.

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da je Todorović na korak od prelaska u Hajduk, te da se klubovi dogovaraju oko posudbe sa opcijom da splitski klub otkupi ugovor bh. igrača.

Međutim, kako SportSport.ba neslužbeno saznaje od toga neće biti ništa, jer će Todorović karijeru nastaviti u Poljskoj i to u ekipi Wisle Plock.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Kako saznajemo, dogovorena je jednogodišnja posudba između klubova, pa ćemo bh. fudbalera vjerovatno naredne sezone gledati u poljskoj Ekstraklasi.

Wisla Plock je prošlu sezonu završila na 12. mjestu.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fareus1921
Danas otić u Hajduk je isto kao u Sutjesku iz Niksic
15 0
RocknRolla
Bolje malog Amara Dedica gurati i ako ima skoro 18 godina nego ovog hadalja koji cim potpisa ugovor u Salzburgu se opusti kao da je 30 godina. Zlati bosanski/balkanski mentalitet.
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi