Ništa od Lukakua: Conte dogovorio pojačanje koje će upariti sa Edinom Džekom
Tako će Eintracht, nakon što su ostali bez Jovića i Hallera, gotovo sigurno ostati i bez sjajnog Rebića.

Stiže sjajni Hrvat

Ništa od Lukakua: Conte dogovorio pojačanje koje će upariti sa Edinom Džekom

E. Oštraković

Prva opcija, naravno uz Edina Džeku za Inter je bilo dovođenje Romelua Lukakua iz Manchestera, ali on je navodno dogovorio prelazak u Juventus.

Navodno je samo pitanje vremena kada će DŽeko postati novi igrač Intera, a Conte je pronašao još jednog napadača koji bi trebao igrati sa reprezentativcem BiH.

Riječ je o Anti Rebiću, a kako piše Gianluca Di Marzio, riječ je o ubraznim pregovorima, kako bi sve što prije bilo gotovo.

Inter će Eintrachtu za njegove usluge platiti 40 miliona eura, a on je u prošloj sezoni odigrao 38 utakmica, te je postigao deset golova i upisato šest asistencija.

Još uvijek se čeka i odlazak Icardija, a on bi trebao svoju karijeru nastaviti u Romi, sa kojom će se desiti razmjena napadača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako će Eintracht, nakon što su ostali bez Jovića i Hallera, gotovo sigurno ostati i bez sjajnog Rebića.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije