Ništa od Navasovog povratka kući, mogući ostanak na Otoku

Benitez želi Navasa

Ništa od Navasovog povratka kući, mogući ostanak na Otoku

Eldar Ganibegović

Newcastle se ove sezone vratio u englesku Premier ligu i zbog toga žele da se pojačaju kako bi se što duže zadržali u najjačoj ligi na svijetu. 

Rafael Benitez koji se nalazi na klupi Newcastlea želi da u redove ekipe dovede Jesus Navasa koji je trenutno slobodan igrač nakon isteka ugovora sa Manchester Cityjem. 

Navas je proveo 4 godine u ekipi sa Etihada prije nego mu je istekao ugovor na kraju sezone.

Njegov stari klub bi volio da ga vrati u La Ligu, međutim njegovi finansijski zahtjevi se pokazuju kao kamen spoticanja za petostruke šampione Europa lige.

Benitez želi da dovede igrača sa iskustvom igranja u engleskoj Premier ligi, a Jesus Navas je upravo takav igrač. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

31- godišnjak je u plavi dio Manchestera prešao 2013. godine i od tada je odigrao 123 utakmice i zabio 4 pogotka. Nastupao je još za Sevillu za koju je zabilježio 285 nastupa i postigao 23 pogotka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi