Loftus-Cheek naredne sezone u Newcastleu?
Foto: EPA

Svrake zainteresovane za veznjaka Chelseaja

Loftus-Cheek naredne sezone u Newcastleu?

U Chelseaju su, navodno, odlučili Rubena Loftus-Cheeka naredne sezone poslati na posudbu, a među ekipama koje bi voljele vidjeti ovog fudbalera u svojim redovima je i Newcastle United.

Lofuts-Cheek je u sezoni 2014/2015 debitovao za prvi tim Chelseaja, a iako se na njega gleda kao na budućnost kluba sa Stamford Bridgea, on se od tada nije uspio izboriti za svoje mjesto u prvom timu londonskih Plavaca.

Zbog toga su, prema pisanju Telegrapha, čelnici Chelseaja odlučili ovog mladog veznjaka poslati na posudbu. Ovoj odluci doprinosi i činjenica da na Stamford Bridgeu očekuju i dolazak veznog igrača Monaca Tiemouea Bakayokoa.

Među zainteresovanima za njegove usluge, barem to bilo i u vidu posudbe, su Newcastle i Brighton & Hove Albion, međutim britanski mediji navode da su Svrake u ovom trenutku realnija opcija za Loftus-Cheeka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podjestimo Newcastle je prije nekoliko dana već poslovao sa Chelseajem, kada je klub sa St. James Parka otkupio ugovor Christiana Atsua od Chelseaja nakon što je ovaj fudbaler prethodne godine boravio na posududbi u ekipi Newcastlea.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi