Ništa od povratka u Barcelonu, zna se za koji klub želi potpisati Messi

Njegov plan je jasan

Ništa od povratka u Barcelonu, zna se za koji klub želi potpisati Messi

E. Čaušević

Prije nekoliko dana pojavile su se špekulacije u španskim medijima da bi se Lionel Messi mogao vratiti u Barcelonu.

Messi je prošlog ljeta na iznenađenje svih napustio Barcelonu nakon što mu klub nije mogao ponuditi produženje ugovora, te je na kraju Argentinac potpisao za PSG.

S Parižanima ima ugovor do ljeta 2023. godine, ali se ovih dana uveliko piše o tome da bi se mogao vratiti u Barcu već ovog ljeta. Sve je počelom dolaskom njegovog oca Jorgea u Barcelonu, a na aerodromu je poručio novinarima da nije nemoguće da se Messi vrati u katalonski klub.

Međutim, danas je Mundo Deportivo objavio da je zaista teško očekivati da će Messi ponovo zaigrati u dresu Barcelone. On će vjerovatno ostati u PSG-u i naredne sezone, te će potom kao slobodan igrač napustiti klub.

Mundo Deportivo objavio je da se Messi u Barcelonu jedino može vratiti ukoliko dobije neku funkciju na kraju karijere.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Navodno, Messi je već donio odluku što se tiče njegove karijere. Cilj mu je ostati u PSG-u do kraja ugovora, a onda će na ljeto 2023. godine vjerovatno put Sjedinjenih Američkik Država.

Messi se već neko vrijeme povezuje s Interom iz Miamija i navodno će u tom klubu igrati kada napusti PSG.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi