Stigla "konkretna" ponuda za Olma iz Londona

Dinamo se smiješi ozbiljna zarada

Stigla "konkretna" ponuda za Olma iz Londona

Velike su šanse da će Dani Olmo već ovog januara napustiti zagrebački Dinamo i Modrima osigurati odličnu zaradu.

Ako je vjerovati glasinama koje kuže već mjesecima, veliki broj evropskih klubova je "bacio oko" na mladog veznjaka Dinama, a među njima su i oni najveći.

Prije par dana su se pojavile glasine o ponudi Barcelone za igrača koji je svojevremeno bio član slavne La Masije, a sada španski Sport piše da se u priču uključio i Chelsea.

Chelsea se od ukidanja transfer zabrane povezuje sa velikim brojem igrača, a Sport piše da su londonski Plavci poslali "konkretnu" ponudu Dinamu za mladog Španca.

Iako Sport ne navodi o kojoj se cifri radi, podsjeća da Dinamo svog 21-godišnjeg veznjaka procjenjuje na 40 miliona eura.

Ako je vjerovati ovim informacijama, Chelsea je ozbiljno "zagrizao" za Olma, a da li će baš Stamford Bdrige postati njegov novi dom ostaje da se vidi.

Podsjetimo, Olmo iza sebe ima dvije fantastične sezone u dresu Dinama, a sjajne igre su mu omogućile i debi za reprezentaciju Španije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Olmo moze u Dinamu ali zato nas Hasic ne moze. Njemu nije dovoljno dobro bilo. Olmo ce u Barcu, Chelsea, City , a nas Hasic ??
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi