Ništa od velike razmjene PSG-a i Juventusa: Ne idem iz kluba!
(Foto: EPA)

Marquinhos sasvim jasan

Ništa od velike razmjene PSG-a i Juventusa: Ne idem iz kluba!

M. Šljivak

Italijanski mediji su prije nekoliko dana objavili kako PSG i Juventus spremaju veliku razmjenu igrača.

Glavne uloge u toj razmjeni trebali su imati brazilski štoper Marquinhos i reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić.

PSG je navodno nudio Brazilca za Pjanića. Torinski tim je tražio i dodatnih 20 miliona eura, ali na kraju od ove razmjene vjerovatno neće biti ništa.

Marquinhos je večeras po završetku sezone u Ligue 1 najavio kako ostaje u klubu sa Parka Prinčeva.

"Ne idem nigdje. Bit ću fudbaler PSG-a i u narednoj sezoni", poručio je Marquinhos.

Ipak, to ne znači da Pjanić neće završiti u Parizu ovog ljeta. Parižani su navodno veoma zainteresovani i spremni su za njega izdvojiti 100 miliona eura.

Ta ponuda je već na stolu Stare dame. Ona ih itekako zadovoljava i vrlo lako bi se moglo desiti da bh. veznjak obuče dres francuskog prvaka.

PSG je dao jasne znake da želi dovesti igrača Juventusa koji je i sam prokomentarisao interes ovog kluba za njega.

"PSG je među osam najboljih evropskih klubova. Žele napraviti iskorak u Ligi prvaka i to je veliki klub koji privlači igrače. Oni imaju jako dobre igrače i to je klub koji svi cijene", rekao je Pjanić.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Bh. fudbaler je ove sezone u 44 meča postigao četiri gola uz osam asistencija, a već neko vrijeme je na radaru PSG-a, Real Madrida, Barcelone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi