Ništa ružnije nećete vidjeti za dugo vremena od Aubameyangove torbe koja ga je skupo koštala

Nema baš nekog ukusa

Ništa ružnije nećete vidjeti za dugo vremena od Aubameyangove torbe koja ga je skupo koštala

Endin Čaušević

Arsenal pred svojim navijačima večeras igra prvi meč polufinala Evropske lige protiv Valencije.

Topnici su u prethodnoj rundi izbacili Napoli i s pravom su favorit u okršaju protiv Šišmiša. Arsenal želi svim silama do trofeja Evropske lige jer je to čini se jedini način da ih naredne sezone gledamo u Ligi prvaka.

Igrači Arsenala spremni su za meč, a dosta očekivanja navijači ovog tima imaju od Pierre-Emericka Aubameyanga i Alexandrea Lacazettea koji su večeras udarne igre.

Upravo je Aubameyang izazvao dosta pažnje pred utakmicu kada je stigao na stadion. Mnogi su pohvalili njegov stajling, ali je torba koju je nosio sve zasjenila.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Navijači su mu poručili da naredni put povede nekoga ko "ima oči" kako bi mu pomogao u biranju nekih ljepših stvari od ove torbe koja je za mnoge itekako ružna.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ante G.
Smecarski sajt sa svojim smecarskim clancima...
3 3
Zoilomas
Bas extra torba...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti