Ništa više neće biti isto, pokazuje to i fotografija iz svlačionice Augsburga

Poslije velike pobjede nad Schalkeaom 04

Ništa više neće biti isto, pokazuje to i fotografija iz svlačionice Augsburga

A. Čaušević

Augsburg se na pobjednički kolosijek vratio na najbolji mogući način. Tim iz Bavarske je protunjao Gelzerkirhenom.

Nakon niza poraza Augsburg je konačno upisao trijumf i to na kakav način. S ubjedljivih 0:3 pobijeđen je favorizovani Schalke 04. Zabijali su Lowen, Sarenren-Bazee i Cordova.

Slavlje nakon velike pobjede s terena se prenijelo u svlačionicu, međutim zbog mjera zabrane jasno je da dok traje pandemija koronavirusa ništa više neće biti isto.

Dok bi se u normalni okolnostima napravila zajednička fotografija zagrljenih fudbalera, ovaj put to više nije slučaj.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Igrali Augsburga su se rašili po cijeloj svlačionici kako bi držali propisanu distancu, nosili su maske na licu što je bila otežavajuća okolnost za proslavu.

Top Komentari

Arnel925
Pa valjda neće ovo trajati još 100 godina. Cuj nikad ništa neće biti isto. Bože sačuvaj
5 0
Uranija
A kad je korner onda mjera zabrane ne postoji, grle se i čupaju sasvim normalno. Ovaj svijet je licemjeran da te Bog sačuva. Na klupi i svlačionici moraju maske nositi a 10-ak kornera u toku utakmice niko ne spominje.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti