Nisu imali milosti: Saigrači polijepili slike po svlačionici i ismijavali Yarmolenka

"Kaznili" ga za promašaj

Nisu imali milosti: Saigrači polijepili slike po svlačionici i ismijavali Yarmolenka

E. Čaušević

Fudbaleri West Hama jučer su remizirali na svom terenu protiv Chelseaja (0:0) u gradskom derbiju šestog kola engleskog Premiershipa.

West Ham je nakon pčajnog starta konačno uspio upisati dva kola bez poraza, a sigurno je da je veliko iznenađenje što su jučer sačuvali svoju mrežu protiv Chelseaja. Domaći su mogli napraviti i veliko iznenađenje kada je Andriy Yarmolenko propustio veliku šansu.

Yarmolenko je mogao donijeti svom timu veliku pobjedu, ali je uspio sa svega nekoliko metara glavnom promašiti gol. Njegovi saigrači su ga brutalno kaznili za promašaj, te su odlučili da se našale s Ukrajincem.

Na svlačionici su polijepili slike kockaste glave, te su ispisali iznad da je to Yarmolenko. Ukrajinac se dobro nasmijao, a odlučio je da video objavi na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije