Nisu svi isti: Za Milinković-Savića nije u šoldima sve

Odbio bogatstvo koje mu je nudio PSG

Nisu svi isti: Za Milinković-Savića nije u šoldima sve

Adnan Beganović

Reprezentativac Srbije i fudbaler Lazija, Sergej Milinković-Savić odbio je 8 miliona eura koliko mu je godišnje nudio francuski prvak PSG.

Tokom ljetnog prelaznog roka srbijanski reprezentativac povezivao se sa brojnim klubovima, no na kraju je ipak ostao u Laziju.

"Mnogo klubovi su ovog ljeta željeli Sergeja. Na adresu Lazija je stiglo nekoliko zanimljivih ponuda, no čelnici kluba su nam objasnili da žele izboriti Ligu prvaka te da je Sergej ključni igrač u postizanju tog cilja", istakao je menadžer srbijanskog reprezentativca Mateja Kežman.

"Zapravo, i njegov cilj je s nebesko-plavim izboriti nastup u Ligi prvaka. Mogao je negdje drugo mnogo više zarađivati. U Francuskoj (PSG) su mu nudili 8 miliona eura godišnje. Sretan je u Rimu, ima dobar odnos sa saigračima, a sa klubom smo dogovorili o uslovima za novi ugovor koji će biti potpisan. Ako danas za golmana možete platiti 70 do 80 miliona eura onda Sergej ne vrijedi manje od 100 miliona. Jedan je od najboljih igrača na svojoj poziciji i ima mnogo prostora za napredak", dodao je Kežman.

Top Komentari

plavi kanarinac
Nigdje veze igrač, karina teška, zajebat ce se ko mu ponudi para bruku ..
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti