Immobile sljedeće sedmice dobija veću platu u Laziju

Spreman za produženje ugovora

Immobile sljedeće sedmice dobija veću platu u Laziju

Najbolji strijelac Serije A iz prošle sezone Ciro Immobile će sljedeće sedmice potpisati novi ugovor sa Lazijom.

Immobileov novi ugovor će važiti do 2023. godine i po njemu će zarađivati 3.2 miliona eura po sezoni, što je povišica u odnosu na dosadašnja 2.5 miliona eura godišnje.

Ciro je, zapravo, još davno dogovorio uvjete produženja saradnje a najveća je novost što će to i definitivno biti ozvaničeno početkom naredne sedmice, tvrde izvori iz Lazija.

Ciro Immobile je nakon neuspješnih avantura u Borussiji i Sevilli konačno pronašao svoju sreću u Laziju, za koji je na 91 odigranoj utakmici postigao čak 68 pogodaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U ovoj sezoni je postigao jedan gol u uvodna tri kola Serije A i to protiv Napolija, kada je to učinio na fenomenalan način.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi