Nives Celzijus pokazala više nego što je trebala i poželjela sreću igračima Hrvatske

Golišavo izdanje na Instagramu

Nives Celzijus pokazala više nego što je trebala i poželjela sreću igračima Hrvatske

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske danas igra odlučujući meč na Evropskom prvenstvu protiv Škotske.

Vatreni nakon dva kola imaju tek jedan osvojen bod i danas im je potrebna pobjeda kako bi se plasirali u osminu finala Evropskog prvenstva.

Reprezentacija Hrvatske nije oduševila javnost svojim igrama, ali jasno je da su od njih velika očekivanja jer su prije tri godine bili drugoplasirani na Mundijalu u Rusiji.

Međutim, podrška za Hrvatsku ne prestaje pred današnju utakmicu na Hampden Parku u Glasgowu, a oglasila se i poznata Hrvatica, Nives Celzijus, koja je svojim golišavim fotografijama izazvala dosta pažnje.

Nives je objavila nekoliko fotografija u kopaćem kostimu koji je u bojama reprezentacije Hrvatske, te je poželjela sreću igračima ove selekcije u današnjem meču protiv Škotske.

Ova fotografija napravila je pravu pometnju na Instagramu, a zanosna Nives kratko je poručila da je spremna za današnju utakmicu.

Oglasi

Nives je poznata i po tome što je bila u braku s nekadašnjim hrvatskim fudbalerom Dinom Drpićem s kojim ima dvoje djece.

Međutim, njihov brak nije dugo potrajao, te su se razveli 2014. godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima zbog svoje djece.

Nakon toga Nives se okrenula karijeri glumice i pjevačice, a u posljednje vrijeme zarađuje novac od sponzorskih objava na svom Instagramu na kojem ima preko 400.000 pratitelja.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CNpunRbnbKK/[/instagram]

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Top Komentari

tuner
do kad kurvetine na normalnom sportskom portalu. u svakom kaficu na ferhadiji imamo ljepse, zgodnije cure, a imamo u zoloskom inteligentnije eksponate
10 0
Husrefbeg22
Ja mislio ona pamet pokazala a ono 4 lubenice. Zapravo 5, i u glavi je sadrzaj ko u lubenici. Ni brige ni pameti.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi