"Moja garaža Specijal": Mislio sam da Hrvatska može na individualni kvalitet, ali...

Danas se nastavlja EP

"Moja garaža Specijal": Mislio sam da Hrvatska može na individualni kvalitet, ali...

Samir Mlaćo
U novoj epizodi "Moja garaža Specijal" gost komentator, nekadašnji bh. reprezentativac Omer Joldić analizirao susrete odigrane za vikend, te najavio susrete koji se igraju danas i sutra. Poseban akcenat stavio je na igru Hrvatske koja mora slaviti u 3. kolu, ukoliko naravno želi prolaz dalje.

Zanimljiv vikend je iza nas na EURO 2020.

“Imali smo priliku vidjeti da favoriti nisu opravdali tu ulogi. Francuzi i Mađari su odigrali dobru utakmicu, pune tribine, sve sjajno... Očekivali smo sigurnu pobjedu Francuske, no Mađarska je sada zakomplikovala situaciju i ima se čemu nadati, iako ima jedan bod“, kazao je Dedić.

Danas su na programu četiri duela.

“Biće teške utakmice. Treći je krug, veoma bitan. Danskoj dajem blagu prednost protiv Rusije, a duboko sam ubijeđen da je Belgija i sa drugom ekipom veliki favorit“.

Ukrajina – Austrija. Dva čini se podjednaka tima.

Oglasi

“Mislim da su sva tri znaka u opticaju“.

Hrvatska sutra mora jurišati na pobjedu protiv Škotske.

“Hrvatska i Škotska u toj grupi imaju negativnu gol razliku. Škoti igraju na svom stadionu, imat će veliku podršku navijača. Ne znam tačan kapacitet. Hrvatska je sebi zakomplikovala situaciju, a nikada nisu dobili Škotsku. Veoma teška utakmica, sa sobom nosi veliki ulog. Ovo što sam vidio do sada mislio sam da Hrvatska može na individualni kvalitet, no ne pokazuju oni to“.

Prokomentarisao je komšije.

“Bez obzira na rezultat doći će do opraštanja igrača. Dalić će sigurno otići. Napravili su sjajne rezultate na nekoliko takmičenja, drugi su u svijetu, no sada to nije slučaj. Sada nešto moraju, a to je dodatno opterećenje“.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Englezi se nisu proslavili protiv Škotske.

“Bio sam ubijeđen u pobjedu Engleske, ali naboj Škota se pokazao u tom meču kao ključan“, dodao je Joldić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi