Lud, zbunjen, bezobrazan: Vidjeli smo najgoru sudijsku odluku u historiji fudbala

Da čovjek ne povjeruje

Lud, zbunjen, bezobrazan: Vidjeli smo najgoru sudijsku odluku u historiji fudbala

Haris Zilić
Teme:

U fudbalu često vidimo situacije u koje možemo teško pvojerovati.

Većinom se to odnosi na neke sudijske odluke.

Sumnjivi prekršaji, penali, ofsajd pozicije, sve je to sastavi dio fudbalske nervoze kako na terenu tako i na tribinama.

Ipak iz jedne niže lige dolazi nam možda najskandaloznija i najgora odluka u historiji fudbala.

Koliko možemo vidjeti iz komentara na društvenim mrežama riječ je o utakmici u nižim ligama Francuske, u pitanju se neke pokrajinske lige.

Naime, pomoćni sudija je svirao ofsajd ekipi, iako protivnički igrač nije bio ni blizu odbranembenih igrača, a kamoli ispred njih.

Oglasi

Pogledajte video koji je postao hit na društvenim mrežama i najbolje će vam oslikati cijelu situaciju.

Nakon ove reakcije sudije skočila je cijela klupa, a sudija je bio uvjeren da je donio ispravnu odluku.

Možda je na utakmici bio na nekom od zadataka, ali niko ne može povjerovati da je to uradio providno i to još pred kamerama koje su snimale utakmicu.

Neki su mislili da je sve samo šala, ali pojedini komentari su otkrili da se zaista ovakav previd dogodio, ako možemo nazvati previdom jer na pomnenutom videu teško je povjerovati u cijelu situaciju.

Top Komentari

Sanagoal
Ha ha ha ma to ti je fudbal i emocije i onda kažu što su napali sudiju!! Amaterski nivo je bolji od svih liga svijeta.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi