Avdibašić i Šehić na Svjetskom kupu za mlade u Egiptu

Priznanje za mlade bh. sudije

Avdibašić i Šehić na Svjetskom kupu za mlade u Egiptu

S. Mlaćo
Teme:

Perspektivni nogometni suci iz naše zemlje, tačnije gornjevrbaske regije Avdibašić Eldar (21) i Šehić Malik (21) dobili su poziv da sude Svjetski kup za mlade u  Egiptu.

Svjetski kup za mlade bi se trebao održati u Egiptu, tačnije gradu Sharm El-Sheikh u periodu od 04.01. do 10.01.2021. godine u organizaciji Nogometnog saveza Egipta i Međunarodne nogometne asocijacije.

Avdibašić i Šehić su zajedno prije tri godine ušli u nogometni svijet kao suci početnici, a već imaju pozive na međunarodnu scenu.

U martu prošle godine su bili pozvani na završnicu WORLD GAMES PARIS 2019.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

Avdibašić je prošle godine sudio i 29. izdanje Lige prvaka u futsalu, a u organizaciji FIFUSA i IACS. Sudio je četiri utakmice, čak i jednu polufinalnu utakmicu. Za njega je to bilo divno sudijsko iskustvo, koje je dijelio sa starijim kolegama iz Italije, Španije, Francuske, Rusije i Poljske

Sada ovaj ambiciozni dvojac želi nastaviti sa usavršavanjem i skupljanjem dodatnog iskustva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi