Kvota na pobjedu Nizozemske protiv BiH je mnoge ostavila bez teksta

Da li je ovo "poklon" koji se mora iskoristiti?

Kvota na pobjedu Nizozemske protiv BiH je mnoge ostavila bez teksta

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra u gostima protiv Nizozemske meč petog kola Lige nacija.

Zmajevi su prošlog mjeseca remizirali u Zenici protiv Nizozemske (0:0) što je za mnoge bilo iznenađenje. No, jasno je da nas sutra očekuje teško gostovanje pogotovo nakon neočekivanog poraza od Irana.

Jasno je da atmosfera u našem timu nakon poraza od Irana nije baš najbolja, a u Nizozemsku putujemo itekako oslabljeni.

Utakmica protiv Nizozemske igra se sutra od 18 sat, a već su poznate i kvote za ovaj okršaj. Jasno je da je domaća selekcija izraziti favorit za pobjedu, a kvote na kladionicama to jasno pokazuju.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

No, mnogi su očekivali i manju kvotu na pobjedu Nizozemske i trenutna situacija je dosta iznenađujuća. Ipak, što se našeg tima tiče jasno je da smo u podređenom položaju, a kvota na pobjedu Zmajeva iznosi čak 8.50.

Kvote za sutrašnju utakmicu između Nizozemske i BiH možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Nagovarate ljude javno da se kockaju. Niste normalni. Možda neko izgubi ušteđevinu zbog vas.
14 0
sport1
Stidite se, jer vi znate da je kockanje ozbiljna dusevna bolest?????? Jel ste vi sportski il kladionicarski portal, treba vas tuziti zbog navodjenja i podsticanja na kockanje djubrad prodata.... Sportski pozdrav
13 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.