Lokalnu utakmicu obilježio bezobrazluk navijača: Publika je u šoku gledala šta radi

Situacija koju vjerovatno prvi put vidimo na fudbalskim terenima

Lokalnu utakmicu obilježio bezobrazluk navijača: Publika je u šoku gledala šta radi

H. Zilić

Na fudbalskim terenima često vidimo zanimljive situacije, a vikend iza nas donosi vjerovatno najoriginalniju zamisao, međutim nije baš za pohvale.

Jedan navijač je umjesto baklji odlučio da skuterom prekine utakmicu.

To se desilo na utakmici nizozemske niže lige između Veenhuizena i Jong Vitessea.

Sredinom utakmice pri rezultatu 0:0 navijač domaće ekipe skuterom je ušao na teren. Prošao je pored zaštitara i kroz jedan od manjih ulaza uspio skuter parkirati na teren.

To kao da mu nije bilo dosta pa je krenuo u raspravu sa jednim od fudbalera. Čini se da je itekako uspio privući pažnju.

Naravno svi su u čudu gledali šta se dešava, publika nije mogla vjerovati.

Oglasi

Uz pomoć igrača pomenuti navijač je napustio stadion, ali sigurno i olakšao kasu svoga kluba.

Ovu situaciju možete pogledati OVDJE.

Niže lige u Nizozemskoj su većinom na amaterskom nivou, a sigurno će ovaj navijač natjerati čelnike tamošnjeg saveza da mjere sigurnosti na svim nivoima fudbala budu još oštrije.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Zbog propusta u orgnaizaciji Veenhuizen čeka novčana kazna u to nema sumnje.

Od jednog lokalnog fudbalskog uživanja utakmica je na kraju dobila neočekivanog junaka. Nažalost ne baš sa potezom koji je za aplauz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi