Video koji je postao hit u Meksiku

Njegova baka je najzaslužnija što je Meksiko savladao Njemačku

Endin Čaušević

Reprezentacija Meksika prije nekoliko dana napravila je veliko iznenađenje pobjedom od 1:0 protiv aktuelnog prvaka svijeta selekcije Njemačke.

Meksiko je odigrao sjajnu utakmicu i na kraju zasluženo slavio sa 1:0, a junak navijača ove reprezentacije bio je Hector Lozano koji je postigao jedini gol na utakmici.

Meksikanci su do ranih jutarnjih sati slavili pobjedu svog tima koja je za njih jedna od najvećih u posljednjoj deceniji. Nakon meča oglasio se i jedan od naviijača ovog tima koji je poručio da je njegova baka najzaslužnija što je Meksiko slavio.

Iako je meč pratila iz svoje kuće, tokom intoniranja himne ova baka je odlučila da "krsti i blagoslovi" igrače Meksika koji su joj to "vratili" na najbolji način.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi