Njemačka bez Reusa na Poljsku

Veznjak Borussije povrijeđen

Njemačka bez Reusa na Poljsku

Adnan Beganović

U okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Njemačka će sutra odmjeriti snage sa Poljskom.

Jedan od najzanimljivijih duela kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sutra će odigrati Njemačka i Poljska, a selektor njemačke reprezentacije neće moći računati na Marca Reusa.

Naime, veznjak Borussije Dortmund povrijedio je nožni palac i neće biti spreman za duel sa Poljskom.

Podsjetimo, Reus za reprezentaciju nije igrao gotovo godinu dana zbog problema sa povredama, a zadnji meč u reprezentativnom dresu odigrao je 7. septemba prošle godine kada je Njemačka snage odmjerila sa Škotskom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Njemački veznjak je sjajno otvorio sezonu postigavši dva gola u tri utakmice Bundeslige i sigurno je njegova povreda zadala nove glavobolje njemačkom selektoru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.