9

Komentari (9)

mirza24
NEMAMO GOLMANA OVAJ KOVACEVIC DOBAR ZA BRANJE KRUSAKA
gif
da je branio jan oblak opet bi izgubili, nismo ni pogledali prema njihovom golu. Jesi gledao utakmicu ili sudis momku na osnovu jedno klipa sa ovog portala ?
mirza24
jesil ti gledao utakmicu kako prima prvi go kanta a ako ti je malo ova kanta je dobila 5 komada protiv zelje
gif
i opet najmanje u ligi. A kojeg to imas boljeg golmana strucnjak umjesto tog ?
Dobojlija
Nijemci su jednostavno Nijemci,nema veze ima jos utakmica
tbra
nisi ovi njemci zasluzili pobjedu
vanzemaljac
Ma dobro je bilo i od nas i od njih kada pomisliš na mogučnosti. svaka čast ekipi na velikoj borbi. barem na nisu ponižili.
velez mo
BRAVO MOMCI,MOZETE DOSTA VIDI SE DA IMATE POTENCIJALA,SAMO BEZ RESPEKTA,IGRATI ISTO I SA NJEMCIMA I SA SAN MARINO,SAMO NAPRJED
antisdp
pa kada mediji objave naslov od kilometra_PREJAKA NJEMACKA DOLAZI..sta ce mo mi...ko smo mi...blablabla..i onda nije ni cudo da gubimo..ovu tekmu Njemci nisu bas pokazali da su bolji ..bolje reci da su bili s(p)retniji...kao i onaj drugi naslov za veceras za A repku-u 10 utakmica nismo mogli pobejditi gRCKU?!hALLO, BA ..SVI SMO SVJEDOCI kako SU SE GRCKA GAMAD IZVUKLA I U ATENI U PROSLIM KVALIFIKACIJAMA, PA OVAJ PUT U ZENICI ZAHVALJUJUCI SUDIJAMA I CRVENOM KARTONU PJANICU(?!)...njima treba odgovoriti prgavoscu , prljavom igrom samo se bojim d ace njihova prgavost kao i uvijek ostati nekaznjena a nasa nece...jer ipak BiH kao vecinski Muslimanksoj zemlji NIKADA nije sudio sudija Musliman..nikad Turcin, Albanac, Crnogorac, Azerbejdzanac ili..NIKADA!Uvijek enki elvati i uvijek protiv nas..ali..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.