Njemačka protiv Engleske bez Ozila, Draxlera i Gomeza

Hendikep za reprezentaciju Njemačke

Njemačka protiv Engleske bez Ozila, Draxlera i Gomeza

Selektor reprezentacije Njemačke, Joachim Loew, u sutrašnjem prijateljskom susretu sa Engleskom neće moći računati na trojicu bitnih igrača.

Loew je potvrdio da u prijateljskom ogledu neće igrati Julian Draxler, Mesut Oezil i Mario Gomez, što će zasigurno oslabiti njemački napad. 

Njemački trener rekao je kako njih trojica moraju sanirati neke manje povrede, tako da će im trebati nekoliko dana da se oporave za kvalifikacioni meč protiv Azerbejdžana. 

"Ozil ims problema sa mišićima, a i Julian Draxler ima istu povredu. Mario Gomez ima povredu aduktora i biće mu potrebno par dana da se oporavi", izjavio je Loew.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Posebno razocarava odsustvo Marija Gomeza, koji u posljednje vrijeme igra u odličnoj formi u ekipi Wolfsburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije