8

Komentari (8)

BoSniaN_BuLL
Za mene placena utakmicu, ni lihtenstajn ili san marino je bolje odigrao protiv njemacke, stoji 3:0 za njemce a skoti imaju osmjeh na licu sve govori! Vidio sam ja njemacku kada su protivnici ozbiljno igrali, pa skoti nisu ima li namjeru da oduzmu loptu to se vidjelo!
SactownCali
Znaci Njemci platili Skotima da izgube ???? Njih je neki dan Spanija nabila 5:1 I to su placeni..., Njemacka ih razvalila ubila ih da jednici nisu znali sta igraju
struja
Ostar start,penal a onda jos izbacis igraca? Kaznjena publika jer ko da gleda dalje......
vence
Pravila..ne znam kako mu nije pukla noga..i karijeru mu završit mogao
struja
Razumljivo ...ali biti dvaput kaznjen za mozda ne namjeran start plus publika....koja plati da gleda i onako parkiran skotski voz.
user1646074464
Deutschland über alles!!!
Adrian
Škotska nije ni došla na utakmicu.
SactownCali
Njemacka *****a Skote...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.