To više nije taj čovjek: Radja Nainggolan šokirao javnost

Posvetio se samo karijeri

To više nije taj čovjek: Radja Nainggolan šokirao javnost

Endin Čaušević

Belgijski fudbaler Radja Nainggolan poznat je po skandalima koje pravi van terena, a upravo je zbog toga izgubio mjesto u Romi.

Nainggolana je dosta koštalo ponašanje van terena, odnosno noćni izlasci i opijanja. Zbog toga je prvo ostao bez mjesta u reprezentaciji Belgije, a na ljeto ga je i Roma odlučila prodati.

Belgijanac sada igra u Interu i u posljednje vrijeme se lagano vraća u formu. Italijanski mediji prenose da je Nainggolan odlučio u potpunosti promijeniti svoje ponašanje i konačno se posvetiti samo karijeri.

Nainggolan je prestao piti alkohol i izlaziti po noćnim klubovima, a čak je smanjio i konzumiranje cigareta. Također, odlučio je regulisati ishranu i smršati nekoliko kilograma jer zbog toga je sve više u problemima s povredama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ono što je mnoge šokiralo jeste da je Nainggolan čak zaposlio i kuharicu koja se brine o njegovoj karijeri što je prije bilo nezamislivo za njega. Odlučio je da još nekoliko sezona igra na vrhunskom nivou i posveti se samo fudbalu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Balans
Taman na vrijeme !
2 0
cako
Došlo valjda iz guzice u glavu...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi