Njemački velikan sa četiri titule dovodi Mujdžu?

Pregovori se uveliko vode

Njemački velikan sa četiri titule dovodi Mujdžu?

Njemački mediji su uvjereni da će Mensur Mujdža nakon šest godina u Freiburgu pojačati Kaiserslautern. 

Bh. reprezentativac je već od ranije etiketiran kao višak u Freiburgu i od strane kluba je dobio dozvolu da može promijeniti sredinu, a kako pišu mediji u Njemačkoj, pregovore vodi sa drugoligašem Kaiserslauternom. 

Njemački velikan sa četiri titule prvaka već neko vrijeme pregovara sa našim defanzivcem, a problem pri realizaciji transfera trenutno stvara to što Mujdža želi ugovor na dvije godine, dok su u Kaiserslauternu voljni da potpišu samo do kraja sezone. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Olakšavajuća okolnost za Kaiserslautern je to što Mujdža navodno može bez odštete napustiti Freiburg i dvije strane bi ubrzo trebale postignuti dogovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi