NK Bratstvo sutra igra generalku protiv FK Budućnost Banovići
Gračanlije su do sada odigrale pet prijateljskih utakmica u kojima nisu baš briljirali.

Posljednja provjera pred nastavak prvenstva

NK Bratstvo sutra igra generalku protiv FK Budućnost Banovići

E. Oštraković

Nogometaši Bratstva sutra će odigrati generalku pred nastavak sezone u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.

Protivnik će Gračanlijama biti trenutni lider u Drugoj ligi FBiH, ekipa Budućnosti iz Banovića.

Gračanlije su do sada odigrale pet prijateljskih utakmica u kojima nisu baš briljirali. Započeli su visokom pobjedom od 6:1 protiv niželigaša Orahovice, da bi nakon toga remizirali sa ekipom Mladosti iz Malešića.

U trećoj kontrolnoj utakmici ostvarili su minilanu pobjedu na gostovanju u Modriči, a zatim su upisali i prvi poraz i to protiv Drine iz Zvornika. U posljednjoj odigranoj provjeri remizirali su na gostovanju kod Borca iz Šamca rezultatom 1:1.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Posljednju provjeru pred nastavk prvenstva imati će sutra protiv ekipe Budućnosti, a nakon toga u 16. kolu Prve lige FBiH na domaćem terenu imati će težak zadatak da ostvare pobjedu protiv uvijek neugodne ekipe TOŠK-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi