NK Čelik bez prijateljske utakmice u reprezentativnoj pauzi
Zeničani nisu uspjeli dogovoriti prijateljski meč u reprezentativnoj pauzi što sigurno ne ide u prilog stručnom štabu

Zeničani nisu uspjeli pronaći adekvatnog protivnika

NK Čelik bez prijateljske utakmice u reprezentativnoj pauzi

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika pripremaju se na terenima u Zenici za naredno kolo Premijer lige i gostovanje u subotu kod ekipe Tuzla City.

Zeničani su u reprezentativnoj pauzi trebali put Međugorja, ali su noć prije odustali, te su ostali u Zenici, gdje treniraju na terenima na Kamberovića polju. Iako je stručni štab svim silama želio da u reprezentativnoj pauzi klub odigra jedan prijateljski meč, to im ponovo nije uspjelo.

Ni u prošloj, a ni u ovoj reprezentativnoj pauzi crno-crveni nisu pronašli adekvatnog protivnika. Sloboda im je otkazala utakmicu radi povreda igrača, dok su ekipe iz 1.lige FBiH jučer raspustile ekipe nakon što su prošlog vikenda odigrali posljednje kolo prvog dijela sezone.

Stručni štab Čelika na čelu sa Slavišom Božičićem svakako da ne može biti zadovoljan situacijom u kojoj su se našli, ali nije to ništa čudno kada je u pitanju klub s Bilinog polja, koji bi trebao znati kalendar takmičenja u Premijer ligi, te kao svi ozbiljni timovi, mjesec dana ranije dogovoriti prijateljske utakmice u reprezentativnim pauzama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Doista zvuči nevjerovatno da su Zeničani jedan od rijetkih klubova, iako u svom rosteru imaju više od 25 igrača, ne igra prijateljske utakmice na kojima bi se moglo vidjeti i ima li u rosteru "materijala" za Čelik.

Kada je u pitanju naredni meč i gostovanje na Tušnju, trener Zeničana moći će računati na sve raspoložive snage, a u tim se vraćaju Perišić i Vrhovac nakon što su odradili suspenziju zbog kartona.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Becir1
Opet duzni?
2 0
Becir1
Prostak
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije