9

Komentari (9)

Portugalac
Zalosno ba sto se Fudo ne razumije u fudbal, pa blento nudi premie. Kome ba?????
Portugalac
Da bog sacuva svaki Tim takvog pojacanja ko sto je Salcin.
Portugalac
Cuj Salcin pojjacanje veha bijca hahaha hahaha.
zenicaaa
nije ni igrao protiv N. Travnika
Fce
Idemo Celik klub koji bi trebao svake godine da igra u evropi moze i mora puno vise sretno
andi
Bla,bla,bla,bla,23 godine bla,bla,gasi ljude u čeliku,petardu dobiti od zadnjeg na tabeli je bruka,potjrati tog cigana iz čelika,ma koji investitor,FUDO je glavni investitor,opčina plača pokradene pare reprogram,obečava premije,EVROPA ZAGARANTOVANA BILA,,sada je fora cilj opstanak,pa svake godine je opstanak,BRUKA I SRAMOTA U GRADU SE ZOVE ČELIK,,ne Čelik kao klub nego ljudi koji ga vode 23 i kradu...JOŠ I OVAJ CIGAN DOŠAO I NAPRAVIO JOŠ 500 HILJADA DUGA..
Robijas007
De ba debilu, ne dipr. Eto ti znas ko sta placa, de mi reci koju funkciju obavljas u Celiku pa si toliko upucen?
nickizedostizeko
Jebali ti Hamko Begagić i ostali ološi oko njega komplet familiju. Pustite SDA bota, zato i hoćete Čelik da ugasite da se nikad ne sazna kako ste ga krali 25 godina. Jebem li vam sve, za lijeka vam trebale te pare
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.