Postignuti određeni dogovori sa igračima, ali i trenerima

NK Čelik: Da li je naša greška što želimo spasiti klub od gašenja? Nikad!

9

Komentari (9)

Jugovina
Opet vam krivi igraci sto traze pare iz ugovora. Opet cete doci na isto prozivajuvi igrace zbog potrazivanha ugovorenih odnosa.
Hakkinen
Ne znam dešavanja u i oko kluba ali... grehota bosanskohercegovačkog fudbala da je izgubio Čelik. I ako je sve otišlo DOĐAVOLA nije ovako se trebalo završiti. Sretno za Čelik i Zeničane i nadam se brzom povratku među najbolje.
Samoiskreno
Dedic, Dilaver, Okic, Jamak, Grahovac. Neka zna cijela sportska javnost u BIH
wubpozz
Ugasite se živi bili, kukate godinu dana..
redbull
Jakih igraca i qurca, surovali sa turcima i sad duple pare traze, a turci ko qurac isto glupi im to sve isplatili bez priznanice. Nek ih bude sramota traziti pare koje nisu zasluzili. Sve se vraca, sve se placa!
Zulfikar
Da li to zbilja istina da su vec isplaceni?????
Neprilagodjeni
Sta bolan ti pricas, sta su isplatili onda ispade sve redovno bilo u celiku.. ljudi igrali za 500km mjesecno jedva i toliko.. sramota sta pisete pojedinci
redbull
Pojma ti nemas
Make075
Ma kakva greska, ne odustajte!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti