13

Komentari (13)

Orhan
ZIASTA, PREVARE KOJE NUDI OVAJ GRAD SA OVIM ŠUGAVIM ČELIKOM 25 GOD, je postalo żalosno a smješno je davno prvazišlo, koji crni autobus, plače igračima dużni, radnoj zajednici, licenca dobro upitn ajer su falsifikovali potpise dugova za 7 igrača i trenera, ma ugasiti govno dabprodišemo.DOSTA JE VIŠE LAŻI I PREVARA.
rehaTZ
Hahahahaha neka se dobro cuvaju
chs1975mostar
ljepo neka imate i velez ima!! tako recite ovim ljubomornim!!!da znaju!!! meni je drago da imate!!! drago mi je sto celik je evo prosle sezone nije se Borio za opstanak ko zadnje zadnjih godina!! drago mi je sto ste nasli investitore u klub!!! jer ko mozga imalo ima zna da ako se celik pojaca u svim aspektima pa tako cecse morate i drugi pojacati i velez itd..ako Sarajevo i zeljo rade na poboljšanju svega u klubu!!i sloboda i borac i ostali!! to siju tjera da se poboljšaju,,sto je veliki plus za sve i za cjeli fudbal u BiH i za KLUBOVE vako svi jedno drugima pomazeno da budemo bolji!!!!i kvalitetniji!!!@ to sto ovaj tamo gore napisao ljepisi bus u fimu ko to tamo peva!!! pa vidis i ako je !!! al imat svoje je bolje nego neimat!!!!jer i u fimu vidio si da svi paji plaćaju karte!!! sretno celik !!! i pozdrav svima!!! STA je do sad bilo nerazmirica medju nama velikom šestorkom!! da se raskusuramo pomirenjem!! i da kad podje sezona se drugarski ovde svi nako druzimo i ljepo komentarisemo!!
jc999
Kupili od GRASA hahahahaha... Pa onu hrđu pokrili folijom nekakvom... Žalostan si Čeliku i uvijek ćeš biti...
realancojk
bolji bus u filmu "Ko to tamo peva"
AmerZE1990
Jbg i tvoja se stara meni nesvidja al sta bi bitno je guzit
Disha
Jeste,.jeste,..hahahahaha,..vozi Mishkoooooo
dragonBH
disha, ti si mala pisha
konjnakvadrat
Nevalja, mali mu tockovi
redbull
KRKAN
HAHAHAHAHAHA - BIRAM PAN A ZNAK ZA PREVOZ ŠKOLSKE DJECE HAHAHAHAHA POCINJE CIRKUS KOLORADO ZVANI BHT PREMIJER LIGA
AmerZE1990
Zeljo zeljo evo ti ga evo pa sa njega gledaj sarajevo zeljo celik prezadnje kolo 1:2 volim te celik jebi mali plavi
franjo25z
Idi brisi bale i igraj se klisa....pripremaj se za vrbanjusu.....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.