NK Čelik ima novog sportskog direktora kojeg još nisu zvanično ni predstavili
Kayhan Kaya Çubuklu je u Čelik stigao zajedno sa novim šefom struke, ali nije poznato zašto još nije zvanično predstavljen ispred kluba na novoj funkciji, koja je dugo godina bila upražnjena na Bilinom polju

Çubuklu radio u mnogim klubovima u Turskoj

NK Čelik ima novog sportskog direktora kojeg još nisu zvanično ni predstavili

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika nalaze se na priprema u Turskoj, gdje će sutra odigrati i svoju prvu pripremnu utakmicu, protiv makedonskog Shkupija.

U moru informacija u i oko kluba mnogima je promakla informacija, koju ni sam klub nije zvanično potvrdio na svojoj stranici, a to je da NK Čelik iz Zenice ima sportskog direktora.

Riječ je o 54-godišnjem Kayhan Kaya Çubuklu iz Turske, koji je na Bilino polje došao zajedno sa novim trenerom Hasanom Ozerom. Çubuklu je u svojoj karijeri radio kao glavni i pomoćni treneru Goenusporu, Gaziantepu, Belediyesporu, Manisasporu, Kocaelisporu, dok u Zenicu dolazi iz trećeg ranga nogometa u Turskoj, odnosno iz Gölcükspora.

Pred Çubukluom je mnogo posla kako u seniorskoj ekipi, tako i vezano za omladinske selekcije, koje su godinama zapuštene i niko o njima ne vodi brigu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zeničani dugo nisu imali sportskog direktora, a vidjet ćemo hoće li imenovanje ovog stručnjaka iz Turske unaprijediti rad kluba u sportskom segmentu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

redbull
Masala
6 3
karokovd
Tako se to radi! U miru i tišini sklapamo vise nego ozbiljan tim. Od ovog ćovjeka oćekujem mnogo s obzirom na poprilićno moćan CV. ćelik do Evrope
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi