Pred utakmicu sa Slobodom: Pet potpisa u timu Čelika

Priključeni juniori

Pred utakmicu sa Slobodom: Pet potpisa u timu Čelika

E. Ganibegović, foto: D. Kurbegović

Uoči velikog derbija u Prvoj ligi FBiH i utakmice Čelik - Sloboda, zenički tim potpisao je ugovore s pet juniora.

"Pet mladih igrača, sadašnjih juniora našeg kluba, potpisali su danas ugovor s Čelikom.

Benjamin Ahmetspahić (18), Emrah Palačkić (18), Amer Hodžić (18), Hanan Zahirović (17) i Nedim Smajlović (18) potpisali su ugovore s Čelikom, te svoju priliku u prvom timu će dobiti ubrzo.

Ovo je nagrada za sve dosadašnje uspjehe ovih omladinaca koji su bili jedni od nosioca igre u svim selekcijama našeg omladinskog pogona. Ovi momci su također bili osvajači Omladinske lige BiH s kadetima, te sada s juniorskom selekcijom drže vodeću poziciju na tabeli.

Ovim potezom klub još jednom dokazuje da se drži svog putokaza davanja prilike i podrške omladincima našeg kluba, te da ne skrećemo s puta kojiim smo krenuli sa dna", objavio je NK Čelik.

Oglasi

Inače, NK Čelik je nakon poraza u Maglaju od Simm Baua u prošlom kolu ostao bez trenera. Armin Duvnjak je napustio kormilo zeničkog kluba.

Pred utakmicu sa Slobodom je i jedan od najboljih igrača napustio zenički tim i vidjet ćemo kako će Čelik izgledati u nastavku sezone.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Utakmica Čelik - Sloboda igra se 21. oktobra na Bilinom polju. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
idte djeco draga otal radte njesta korisno u zivotu
2 2
user1675926959
Čelik je bosanski Real Hahahaha
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi